2016. december 21., szerda

Nyűg, hiszti, miegymás...

2012. június 6.:

Nagyobbik vacakul van... ami hagyján, mert az ember tud erőteljesen vacakul lenni. Jönnek a hátsó nagyőrlői (amik ugyebár véglegesek - igen, nem tejfogak, hanem elsőre csontfogak jönnek - ezek már nem fognak kiesni). A fogzás sosem jó, de a nagyőrlő előbújását szorozza meg mindenki 10-zel!
Az íny megnyílik, gyakorlatilag egy nyílt seb keletkezik, és hosszú napokig eltart, mire kibújik a fog. 
Ez így leírva is elég gáz, pláne megélni... Levente, aki sosem csinált "gondot" a fogzásból, most nyáladzik, lázasodik, hány... és SZÜLETETT PASI!!! 
Emlékeztek még a jelenetre a Nicsak, ki beszél?-ből??? Amikor Kirstie Alley szül, és hisztizik a nővérrel, hogy neki dupla adag fájdalomcsillapítót adjon, mert neki kétszer annyira fáj, mint másnak??? Na, akkor láttátok a fiam... :D Neki sokkal jobban fáj, sokkal érzékenyebb, sokkal-sokkal-sokkal... mondom, pasi!!! Ami nem is lenne baj, mert a fájdalmon lehet segíteni - már ha hagyja valaki... vannak klassz fájdalomcsillapítók, lehet borogatást készíteni, masszírozni az ínyt... már hallom is a jobbnál jobb ötleteket. Alkalmazom is őket - már amikor tudom... ugyanis a hisztis pasi ezerszer rosszabb, mint bármilyen kényes-hisztis csajszi. Ez genetikailag kódolva van szerintem... én még olyan kislánnyal nem találkoztam, aki ne viselné sztoikus beletörődéssel, bármily komoly betegséggel kell küzdenie - egy fiú? Nos, az képes belehalni a fogzásba is... (ezt kivetíthetjük a felnőttekre is: anya kétoldali tüdőgyulladással, törött kézzel-lábbal, félholtan is kiszolgálja a családot, helytáll... apa? Apa már egy szimpla megfázással ágynak esik, és elhaló hangon esedezik a forró teáért - persze úgy, hogy körülötte mindenki lábujjhegyen járkáljon... :D:D:D Tegye fel a kezét, akinek ismerős...)
Szóval visszakanyarodva: fájdalomcsillapítókat úgy kell erőszakkal legyömöszölni a torkán, mert száj összeszorít, közben ordít (igen, képes rá!!!) - szép szóval, könyörgéssel nem megy az ember lánya semmire; marad a lefogás, a "terror"... borogatás??? Ugyan kérem... még fel sem teszem, már letépi... masszírozás? Megpróbáltam... isten látja lelkem, többször is... azóta készül leesni a körmöm, mert úgy ráharapott a körömágyamra... 
Tehát marad a nyűg, ősz hajszálaim szaporodnak, és minden nap úgy kelek fel, hogy imádkozom az éghez, hogy ez legyen az utolsó napunk... eddig még nem hallgatott meg, remélem ma már rám is figyelnek egy kicsit odafenn.
Öröm az ürömben, hogy Kicsi majd kicsattan, vidám, egészséges, kiegyensúlyozott - nem zavarja a bátyja üvöltése, békésen alszik mellette.
Ennyi voltam mára, zárul Chika mókatára... szorítsatok, hogy hamar túl legyünk az egészen - különben én fogok egy beutalót kérni a Sárga Házba... ja, már bezárt... mindegy...


Ui.: Hétfőtől csinálom a fogyimat, tornázok RR-re, száműztem a kenyérféléket és a finomított cukrokat az étrendemből - áttértem nyuszi üzemmódra :D Kétszer már a Rékát is végigtornáztam, és apa szerint már látszik is az eredmény!!! :D:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése